SINGERICA GOSTOVALA U KLANJCU

ožu 12, 2011 by

SINGERICA GOSTOVALA U KLANJCU

Uistinu je ove godine bila lijepa gesta Grada Klanjca i Kulturnog centra  koji su uz Međunarodni dan žena odlučili počastiti svoje mještanke kazališnom predstavom.
Odličnim odabirom pokazala se, upravo za ovu prigodu, autorska predstava prvakinje HNK iz Varaždina Jagode Kralj Novak. Predstava kabaretskog tipa “Singerica”, u gotovo ispunjenoj kino dvorani Kulturnog centra, do suza je nasmijala publiku. Životne priče bivše Varteksove šnajderice ispričane osebujnim humorom i jezikom naše svakodnevice prepune su i vrlo aktualnih i dobro promišljenih poruka, pa se s pravom može reći da ova predstava nije tek smijeh bez pokrića. Izuzetna glumačka izvedba Jagode Kralj Novak  natjerala je publiku na direktnu i glasnu komunikaciju i interakciju s glumicom tijekom predstave, a okončana je dugotrajnim, sasvim zasluženim, aplauzom.
Prije početka predstave dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Klanjca Mladen Županić i djelatnik Gradske uprave Milan Kušanić svakoj su dami uručili ružu, a Mladen Županić čestitao je i Međunarodni dan žena u ime Grada Klanjca svim sugrađankama koje su odlučile uživati u ovoj lijepoj kazališnoj večeri. 

Leave a Reply