DRUGI PROLJETNI SUSRETI U KLANJCU

tra 15, 2010 by

DRUGI PROLJETNI SUSRETI U KLANJCU

Akademija medicinskih znanosti Hrvatske, Hrvatski liječnički zbor i Grad Klanjec organiziraju DRUGE PROLJETNE SUSRETE U KLANJCU 2010.
Riječ je o stručno-znanstvenom skupu, a ovogodišnja tema Susreta je – “Zdravstveni turizam:medicina i kultura”
Namjera je ovog skupa upoznati i istaknuti mogućnosti Hrvatskog zagorja kao destinacije zdravstvenog turizma.
Voditelj skupa je prim. mr. sc. Goran Ivanišević.

Susreti započinju u petak, 16. travnja 2010. prijavom sudionika 0d 14:00 do 16:00 sati u predvorju kino dvorane u Klanjcu.
U vremenu od 15:00 – 16:00 sati sudionici skupa i svi zainteresirani posjetitelji moći će razgledati kulturne znamenitosti Klanjca, a bit će to prigoda i za prezentaciju prvog ovogodišnjeg izlaganja “Kulturni turizam-neispričana priča” Snježane Ricijaš.
U 16:30 sati započinju izlaganja u klanječkoj kino dvorani, a ovogodišnje Susrete otvorit će krapinsko-zagorski župan Siniša Hajdaš Dončić, nakon čega će sudionike pozdraviti i domaćin, gradonačelnik Grada Klanjca Željko Kolar.
Subotnji program započinje u 10:30 sati.

Za sudjelovanje na skupu Hrvatska liječnička komora bodovat će predavače s 13 bodova, slušatelje s 9 bodova, a kotizacija u tom slučaju iznosi 300,00 kuna. Kotizacija za predavače, umirovljenike i goste iznosi 150,00 kuna.
Sva ovogodišnja izlaganja objavljena su u Knjizi izlaganja, koja će se u vrijeme održavanja skupa moći nabaviti po cijeni od 70 kuna.

Suorganizatori Proljetnih susreta – Kulturni centar Klanjec, TZG Klanjec, Ekološka udruga “Japica”, Udruga “Korak po korak dozdravlja” i organizacijski odbor u sastavu Jasna Gmajnički, Brankica Greblički, Mira

Hrbud Kolar, Tanja Ivek, Goran Ivanišević (voditelj), Ljerka Narančik Gurović, Snježana Ricijaš (predsjednica), Ivan Zamuda i Mladen Županić, pripremili su i niz zanimljivih popratnih događanja. Tako će u petak program završiti koncertom sopranistice Josipe Lončar u crkvi NBDM, subota će započeti zanimljivim izletom u klanječku prošlost, a okončati se prodajnom izložbom slika “Kistom za Cesargrad” čiji je prihod namijenjen konzervaciji zidina Cesargrada.
Sudionici koji odluče ostati i u nedjelju krenut će na izlet “Romantičnom dolinom Sutle”.

Skup je otvoren za javnost i svi slušatelji su dobrodošli.

U PDF dokumentu ispod teksta možete otvoriti  program Susreta, mogućnosti smještaja i program izleta, te izjavu za medije Organizacijskog odbora, a sve dodatne informacije bit će objavljene na ovim stranicama ili se mogu dobiti kod predsjednice Organizacijskog odbora Snježane Ricijaš, tel. 049 551 002, 049 550 235, 049 500 817, 098 460 247, e-mail: kulturni.centar.klanjec@kr.t-com.hr ili voditelja prim. dr. Gorana Ivaniševića, e-mail: g_ivanisevic@hotmail.com.

program-drugih-proljetnih-susreta

mogucnosti-smjestaja-u-vrijeme-proljetnih-susreta

program-izleta

Izjava za medije

zp8497586rq