Zahvala obitelji za potporu u humanitarnoj akciji “Roboti za Ivonu”

lip 27, 2017 by

Zahvala obitelji za potporu u humanitarnoj akciji “Roboti za Ivonu”

Naša mala, hrabra sedmogodišnja Klanjčanka Ivona Knezić vratila nam se s mamom Melitom i bratom Filipom iz Dubrovnika i to nakon višemjesečne rehabilitacije u Poliklinici Glavić.

S Ivonom su nam iz Dubrovnika stigle i više no ohrabrujuće vijesti!

Najsuvremenija neurorehabilitacija na sofisticiranom robotu Lokomatu dala je izvrsne rezultate te je naša draga, uvijek vesela i nasmijana Ivona, koja od rođenja boluje od cerebralne paralize, napravila svoje prve korake.
Prvi koraci za prvi razred u koji kreće ove jeseni!

Radosni i nadasve ohrabreni rezultatima terapije, puni nade i ponosni na sve svoje sugrađane i ljude velikog i dobrog srca, članovi obitelji Knezić i Maček najtoplije zahvaljuju svima koji su ovog proljeća sudjelovali u velikoj humanitarnoj akciji „Roboti za Ivonu“ i na taj način pomogli obitelji da se Ivoni omogući ova skupa, ali učinkovita terapija.

Ivona je svojom hrabrošću, željom i upornošću oduševila medicinsko osoblje Poliklinike Glavić, a oni nas svojom vrhunskom stručnošću, profesionalnim pristupom, ali i toplinom te iskrenom željom da Ivona postigne što bolje rezultate. Jednako su tako bili susretljivi i srdačni domaćini kod kojih je Ivona s mamom i bratom bila smještena te ćemo im uvijek biti zahvalni na razumijevanju koje su nam pružili.

Od srca hvala Društvu „Naša djeca“ Klanjec, Katarini Skrbinac i Jeleni Bašić koje su pokrenule akciju, Krapinsko-zagorskoj županiji i županu Željku Kolaru, Gradu Klanjcu i gradonačelniku Zlatku Brleku. Svim malim izvođačima koji su nastupali na humanitarnom koncertu, Dječjem vrtiću „Kesten“, učenicima OŠ Antuna Mihanovića“, KUD-u „Antun Mihanović“, Dječjem zboru „Cvrkutići“, Glazbeno-plesnom studiju „Ritam“, Lei Tušek, Melani Berić, OŠ Lijepa naša Tuhelj, Igoru Siročiću, Iliji Kranjčecu, Kulturnom centru Klanjec, Likovnoj udruzi „Oton Iveković“, Nogometnom klubu Klanjec i drugim klanječkim udrugama.
Posebnu zahvalu obitelj upućuje i nogometnoj ekipi župana KZŽ Željka Kolara i veterana GNK-a Dinamo koje su u sportskoj dvorani u Zaboku odigrale humanitarnu utakmicu za Ivonu.

Tijekom ove tromjesečne terapije Ivona je napredovala više nego svih ovih godina od rođenja, a to su joj, između ostalih, omogućile i brojne tvrtke, obrtnici i građani uplatama svojih donacija na posebno otvoren žiro račun.

Velika zahvala ide i medijskom pokrovitelju humanitarne akcije Radiju „Kaj“ te tjedniku Zagorski list i portalu Zagorje International.

Još jednom veliko hvala svima koji su otvorili svoja srca, uključili se u humanitarnu akciju i pomogli da naša Ivona napravi svoje prve korake.

Obitelji Knezić i Maček

Related Posts

Share This