PROMOCIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE U RIJECI

stu 17, 2009 by

PROMOCIJA TURISTIČKE ZAJEDNICE U RIJECI

U subotu su se u riječkom Tower centru predstavile, svojom ponudom i kulturno-umjetničkim programom, turističke zajednice Krapinsko-zagorske županije. Nakon Cvjetnog i Jelačić placa, bila je to treća zajednička promocija projekta “Zagorje, ti moje blago”. Namjera je bila upoznati Riječane s tradicijskim i turističkim vrijednostima Hrvatskog zagorja te ih pozvati da nas posjete u zimskim mjesecima.
Turistička zajednica grada Klanjca na svom je štandu promovirala klanječke kulturne znamenitosti, ali i jednodnevni ili vikend izlet u Klanjec. Bila je to prilika i za degustaciju izvrsnih vina klanječkog vinogorja. Svojim proizvodima predstavile s

u se obitelji Sever, Petrišić, Posavec i Jambrešić. Posebnu pažnju, kao i uvijek na sličnim događanjima, privukli su Dvorski plesovi KUD-a “Antun Mihanović” izvevši svoje plesne koreografije i vrativši posjetitelje na trenutak u vrijeme intenzivnog društvenog života u brojnim zagorskim dvorcima i kurijama po kojima je zagorje prepoznatljivo na turističkoj karti Hrvatske.
U Turističkoj zajednici grada ocjenjuju ovo predstavljanje u Rijeci uspješnim i dobrodošlim, a posebno ih raduje što su se na štand TZG Klanjec javili i oni posjetitelji koji su već bili u Klanjcu i oduševljeni su onim što su vidjeli i doživjeli.

zp8497586rq