PREKRASAN KONCERT DJEČJEG VRTIĆA “KESTEN”

tra 22, 2011 by

PREKRASAN KONCERT DJEČJEG VRTIĆA “KESTEN”

Mališani, polaznici Dječjeg vrtića “Kesten”, njihove tete i svi koji brinu o njihovom sretnom i sigurnom djetinjstvu, prošlog su petka postigli svoj cilj i u stvarnost pretvorili svoju skrivenu želju – da nakon njihovog dobrotvornog koncerta posjetitelji iz velike gradske dvorane otiđu s osmjehom na licu. I to se uistinu i dogodilo. Zahvaljujući jednosatnom programu punom plesa, pjesme, zanimljivih scenskih prikaza, recitacija pa i odlično ispričanih viceva, kojim su se predstavile i “mala” i “velika” grupa. Ravnateljica Stela Mlinarić odlično nas je vodila kroz koncert, odabravši cijeli niz zanimljivih izreka koje su djeca izrekla o mnogim važnim temama poput ljubavi, života, prijateljstva pa sve do onih praktičnih o primjerice tome čemu služe mame, a čemu tate.
Odlično odabrani program i izvrsno uvježbane točke izmamile su kod pune dvorane osmjeh i glasan pljesak već na samom početku, a ista je atmosfera trajala sve do urnebesno smiješnog kraja koncerta za kojeg su se pobrinule tete svojom vlastitom točkom. Audicija za klanječke mažoretkinje za koju je tekst napisala Ksenija Županić, a fenomenalno je izvele njezine kolegice nikoga nije ostavila ravnodušnim pa se moglo vidjeti kako se od smijeha brišu i suze. Njihova točka nije razgalila samo publiku već i djecu koja su podjednako uživala u svom koncertu pa se na kraju sam po sebi nameće zaključak da uz ovakve djelatnike Dječjeg vrtića sadašnji polaznici, baš kao i oni bivši, izrastaju u sretne i nasmijane velike ljude.
Koncert Budi mi prijatelj bio je dobrotvornog karaktera. Iako nije bilo ulaznica, posjetitelje je klanječki gradonačelnik pozvao da svojim novčanim prilogom pomognu vrtiću koji se zbog nikad manjeg broja djece našao u nezavidnoj financijskoj situaciji. Gospodarska kriza okrznula ga je baš kao i mnoge roditelje dovedene u situaciju da svojoj djeci više ne mogu priuštiti pohađanje vrtića. Na koncertu je tako prikupljeno
5. 320 kuna, a uplate još stižu.
Radost koju nam je Dječji vrtić “Kesten” pružio svojim koncertom bila je nemjerljiva pa je stoga sigurno i da je pomoć posjetitelja otišla u prave ruke.

Related Posts

Share This

Leave a Reply