OLIMPIJCI IZ DJEČJEG VRTIĆA

svi 17, 2011 by

OLIMPIJCI IZ DJEČJEG VRTIĆA

Dječji vrtić “Kesten” i ove je godine vrlo uspješno sudjelovao na 10. Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji je u subotu, 7. svibnja 2011. održan u Zaboku.
Mala, ali hrabra sportska ekipa iz našeg vrtića maksimalno se potrudila ostvariti dobre rezultate. Na zadovoljstvo roditelja, koji su i ovaj put bili bučni navijači, i njihovih odgajatelja, koji su pak u tijeku priprema preuzeli i ulogu sportskih trenera, ponovno su ostvareni odlični rezultati.
Iako su bili najmalobrojniji vratili su se s odličnim 4. mjestom u ukupnom poretku. S medaljom oko vrata i to srebrnom na pobjedničkom postolju našla se Patricia Štih u trčanju na 50 metara, također srebrnu medalju u štafeti osvojili su Stjepan Antolić, Antonio Bednjanec, Josip Petek i Alen Javorić Ilić, dok je brončano odličje u skoku u dalj osvojio Mirko Stanković.
Naše čestitke na odličnim sportskim rezultatima, iako ni ove godine oni nisu bili u pravom planu ovog lijepog sportskog susreta koji je okupio petstotinjak mališana već poticanje ljubavi prema sportu, druženje i radost najmlađih.

Related Posts

Share This

Leave a Reply