OSNOVANA UDRUGA "KORAK PO KORAK DO ZDRAVLJA"

ožu 5, 2010 by

OSNOVANA UDRUGA "KORAK PO KORAK DO ZDRAVLJA"

Nakon prvih edukativnih akcija održanih u organizaciji Inicijativnog odbora za osnivanje Udruge za promicanje zdravlja “Korak po korak do zdravlja” Klanjec, u Gradskoj je knjižnici u srijedu, 3. ožujka 2010. održana i Osnivačka skupština.
Dvadeset i šest članova-osnivača usvojilo je Statut udruge te izabralo prvo vodstvo novoosnovane udruge.
Za predsjednicu je izabrana dr. med. Jasna Gmajnički, dopredsjednice su Vlatka Šoban i Gordana Turjak, dok će poslove tajnice udruge u sljedeće četiri godine obavljati Mira Hrbud Kolar. Uz njih, u Izvršni odbor izabrane su još i Štefica Čukac, Ines Kranjčec i Ivančica Glas.
Članice Nadzornog odbora su Željka Kramarić, Dragica Milčić i dr. med. Valentina Šoban.

Na Izvršnom je odboru zadatak da u skorije vrijeme  predloži ovogodišnji program rada, a sudeći po prvim aktivnostima, vjerujemo da će građani Klanjca i okolnih mjesta uistinu imati koristi od nove klanječke udruge.
Udruga “Korak po korak do zdravlja” poziva ujedno i sve građane da se aktivno uključe u rad udruge kao članovi. Članarina će biti simboličnog iznosa, a pristupnicu možete dobiti i u Gradskoj knjižnici te kod predsjednice i tajnice udruge.
Novoj udruzi i njezinom vodstvu želimo dug i uspješan rad na promicanju zdravog načina života u našem lijepom klanječkom kraju i to na zadovoljstvo svih naših građana koje će ova udruga  ubuduće poticati na što kvalitetniji život.

zp8497586rq