NOVI GRADONAČELNIK ZAPOČEO S RADOM

svi 27, 2009 by

NOVI GRADONAČELNIK ZAPOČEO S RADOM

Nakon što je prošlog četvrtka napravljena i službena primopredaja između bivšeg gradonačelnika Žarka Broza i novoizabranog Željka Kolara, novi je gradonačelnik aktivno započeo s radom. Prvi potez bilo je potpisivanje ugovora o poslovnoj suradnji sa Zagorskom razvojnom agencijom. Suradnja s jednom od najboljih razvojnih agencija u državi jamči i početak izrade i prijavljivanja projekata za koje je Grad Klanjec zainteresiran. Na temelju vouchera Grad će ostvarivati pravo na izradu projekata koji se financiraju iz fondova Europske unije, ali i županijskih i nacionalnih programa.
Pri potpisivanju ugovora, kojem su uz gradonačelnika Klanjca prisustvovali i novi župan Krapinsko-zagorske županije Siniša Hajdaš Dončić,  zamjenica direktora Zare Ines Gašparin i zamjenik gradonačelnika Klanjca Zlatko Brlek sa suradnicima, dogovorena je izrada projekta za kolektor na Sutli, vrijedan oko milijun kuna, koji će se prijaviti na program IPARD, a jednako tako i izrada projekta marketinga poduzetničke zone.
Ono što će najviše zanimati mještane Klanjca je i dogovor oko pojačane suradnje s poduzetnicima, obrtnicima i poljoprivrednicima s područja grada Klanjca, a vezano uz izradu projekata za poticajna sredstva Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva i Ministarstva poljoprivrede.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. SWEN

    Bravo Zeljko samo naprijed !

Leave a Reply