10. PROLJETNI SUSRETI U KLANJCU

Deseti proljetni susreti u Klanjcu – program

 

HRVATSKI LIJEČNIČKI ZBOR PODRUŽNICA KRAPINSKO-ZAGORSKA UDRUGA ZA PROMICANJE ZDRAVLJA „KORAK PO KORAK DO ZDRAVLJA“ KLANJEC STRUČNI SKUP
DESETI PROLJETNI SUSRETI U KLANJCU „ZDRAVLJE JE U PRIRODI“

/Poziv za slanje radova/
Klanjec, 18. i 19. svibnja 2018.

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je pozvati vas na tradicionalni stručni skup koji se već jubilarnu 10. godinu organizira u gradu Klanjcu pod nazivom „PROLJETNI SUSRETI U KLANJCU“. Organizator ovogodišnjeg skupa je Hrvatski liječnički zbor-Podružnica Krapinsko-zagorska, u suradnji s Udrugom za promicanje zdravlja „Korak po korak do zdravlja“ Klanjec. Pokrovitelji skupa su Krapinsko-zagorska županija i Grad Klanjec, a organizacijsku potporu skupu pružit će Kulturni centar Klanjec.
Glavna tema ovogodišnjeg skupa je: „ZDRAVLJE JE U PRIRODI“

Skup je zamišljen kao multidisciplinarni u smislu pristupa glavnoj temi , a kao dodatne teme dopuštaju se i radovi iz područja ekologije i kulture (koji će biti prezentirani kao dodatni sadržaj na kraju drugog dana održavanja skupa).
Stručni voditelj: Jasna Gmajnički, dr.med.

POZIV ZA SLANJE RADOVA

UPUTE ZA PRIJAVU RADOVA: Stručni radovi poslani za izlaganje na Skupu i objavu u Zborniku radova sa stručnog skupa prolaze recenziju stručnog voditelja. Ne garantira se objavljivanje svakog poslanog stručnog rada. Prvi autor stručnog rada dobit će obavijest o prihvaćanju / neprihvaćanju stručnog rada.
Slanje stručnog rada Stručni radovi trebaju biti napisani u Word formatu veličine A4, s duplim proredom i svim marginama od 3 cm, font Times New Roman, veličine 12. Rad može biti opsega do 10 A4 stranica (što uključuje sve priloge). Na prvoj stranici potrebno je napisati naslov rada na hrvatskom i engleskom jeziku, imena, zanimanje, stručnu spremu, trenutno radno mjesto svih autora i kontakt informacije (telefon, e-mail) te kratki sažetak na hrvatskom i engleskom jeziku (do 10 redaka). Tablice trebaju biti kreirane pomoću Word aplikacije ili pomoću ”Tab” razdjelnika, nikako ne koristiti ”Spacebar”. Ukoliko tablice radite pomoću ”Tab” razdjelnika između svakog stupca koristite jedan razmak (jedan klik na Tab), a za svaki red koristite Enter. Preporuka je korištenje Microsoft Word aplikacije za pisanje rada i izradu tablica.

Detaljnije na ovom linku Preuzmite prijavnicu na ovom linku