KONSTITUIRANO GRADSKO VIJEĆE GRADA KLANJCA

lip 19, 2009 by

KONSTITUIRANO GRADSKO VIJEĆE GRADA KLANJCA

U prisustvu predstavnice Ureda državne uprave u Krapinsko-zagorskoj županiji Đurđe Barić-Dakić konstituirano je Gradsko vijeće Grada Klanjca.
U sljedećem mandatu dužnost vijećnika obavljat će Mirko Lunko (ZDS), Željko Zajec (nezavisni), Dragica Milčić (ZDS), Mateja Poslek (SDP), Dragutin Lovrek (nezavisni), Josip Poslek (ZDS), Darko Novosel (nezavisni), Mladen Županić (SDP), Dalibor Šoban (nezavisna lista),  Božidar Gorup (HSLS), Stjepan Vlahović (HSLS), Darko Poslek (HSLS) Nedjeljko Babić (ZS), Igor Jambrešić (HDZ, Ratko Kramarić (HDZ).

Za predsjednika vijeća jednoglasno je izabran je Mirko Lunko iz ZDS, dok su za potpredsjednike, također jednoglasno, izabrani Mladen Županić iz SDP-a i Igor Jambrešić iz HDZ-a.

Na konstituirajućoj sjednici izabran je i Odbor za statut i poslovnik s Mladenom Županićem kao predsjednikom i Josipom Poslekom te Božidarom Gorupom kao članovima.

Na kraju konstituirajuće sjednice gradonačelnik Željko Kolar zahvalio je dosadašnjem gradonačelniku na korektnoj predizbornoj utrci, primopredaji, a sve izabrane vijećnike pozvao na suradnju, zaželjevši svima uspješan rad.

Related Posts

Tags

Share This

1 Comment

  1. urednik

    Zahvaljujemo na primjedbi i ispričavamo se posjetiteljima web stranice na nenamjernoj greški do koje je došlo kod prepisivanja.

    Srdačan pozdrav,

    Urednik

Leave a Reply