GRAD KLANJEC SUFINANCIRA UČENIČKI PRIJEVOZ

ruj 9, 2009 by

Gradonačelnik Klanjca Željko Kolar donio je odluku po kojoj će Grad Klanjec sufincirati prijevoz učenika srednjih škola u iznosu od 25% cijene mjesečne karte. Uz 25% koje sufinancira Krapinsko-zagorska županija, roditeljski izdatak smanjen je tako za polovicu.
Iz Gradske uprave pozivaju učenike koji koriste autobusni prijevoz Presečki grupe da u narednim danima dođu u Gradsku upravu, Trg mira 11, I kat, podići potvrdu koju će im Grad Klanjec izdati kako bi kod prijevoznika mogli podići svoje mjesečne karte. Sa sobom treba donijeti potvrdu škole o redovnom školovanju u tekućoj školskoj go

dini, a potvrda ne treba biti originalna, može se predati i fotokopija.
Učenici koji se voze autobusima tvrtke “Vrelej” ne trebaju potvrdu Grada o sufinaciranju jer će Gradska uprava to direktno riješiti s prijevoznikom.
Grad Klanjec pomoći će i nabavu udžbenika za socijalno ugrožene obitelji, no o načinu ostvarivanja tog prava odlučit će kroz nekoliko dana, kada će se  vidjeti tko nije uspio ostvariti tu pomoć na neki drugi način. Na taj način želi se obuhvatiti što veći broj djece, odnosno njihovih roditelja, kojima će se pomoći da što lakše prebrode početak ove školske godine.

zp8497586rq