Godišnja Skupština DVD-a Klanjec

velj 12, 2009 by

Godišnja Skupština DVD-a Klanjec

Održana redovita 121. godišnja skupština DVD-a Klanjec koja je ujedno bila i izborna.

Dobrovoljno vatrogasno društvo Klanjec održalo je 7. veljače 2009. svoju redovitu izvještajnu i izbornu skupštinu. Osim članova DVD-a Klanjec skupštini su prisustvovali predstavnici okolnih vatrogasnih društava te predstavnici prijateljskog društva iz Slovenije PGD Radvanje. Skupštini je također prisustvovao gradonačelnik grada Klanjca, g. Žarko Broz te kapelan župe Klanjec pater Igor Barišić. Iz izvještaja o radu za prošlu godinu posebno je naglašena uspješna proslava 120. obljetnice osnivanja i djelovanja Društva te početak rada ispostave profesionalne Zagorske javne vatrogasne postrojbe u prostorima DVD-a Klanjec.

DVD Klanjec

Nakon prihvaćanja svih izvješća prišlo se izboru dužnosnika za slijedeći četverogodišnji mandat. Prema prijedlogu Upravnog odbora povjerenje za s

lijedeći četverogodišnji mandat ponovno je dano dosadašnjim dužnosnicima. Za predsjednika ponovno je izabran Slavko Zamuda, zamjenik Ervin Šoban, zapovjednik Albin Šoban, zamjenik zapovjednika Ivan Zamuda te blagajnik Dalibor Šoban. Novoizabrani stari predsjednik zahvalio se u ime svih izabranih dužnosnika na ponovnom povjerenju što je ujedno i priznanje na dosadašnjem radu i vođenju Društva. Gradonačelnik Žarko Broz uz čestitanje novoizabranim dužnosnicima pohvalio je dosadašnji rad te istaknuo dobru suradnju vatrogasaca i grada a pogotovo sudjelovanje u svim društvenim manifestacijama. Pater Igor se također pridružio čestitkama te zahvalio u ime Župe Klanjec za sudjelovanje u župskim svečanostima i događanjima. Čestitkama i dobrim željama pridružili su se i predstavnici prisutnih društava. Zbog problema u prometu, naknadno je stigao i predsjednik vatrogasne zajednice Županije krapinsko-zagorske i potpredsjednik Hrvatske vatrogasne zajednice Ivica Glas. Nakon skupštine za sve prisutne priređen je domjenak te su se vatrogasci u ugodnom druženju zadržali do jutarnjih sati.

zp8497586rq

Related Posts

Share This