Završena obnova fasade na vatrogasnom domu u Klanjcu

ožu 17, 2021 by

Završena obnova fasade na vatrogasnom domu u Klanjcu

Nastavkom uspješne suradnje DVD-a Klanjec i Grada Klanjca te uz pomoć brojnih donatora, klanječki vatrogasni dom, koji je građen još krajem 18. i početkom 19. stoljeća, dobio je novo ruho. 

Nakon novog krovišta, na starom dijelu doma i na bočnoj strani spremišta napravljena je i nova toplinska ovojnica. Radove je izveo obrt Keglević, a ukupna vrijednost investicije iznosila je 66.000,00 kuna. Članovi klanječkog vatrogasnog društva mogu se tako pohvaliti da su posljednjih mjeseci uspjeli  realizirati čak dva svoja važna kapitalna projekta, no i to nije kraj daljnjim radovima jer slijedi niz akcija uređenja unutarnjih prostorija koje su oštećene vlagom.

DVD Klanjec zahvaljuje svima koji su pomogli u realizaciji projekata, prvenstveno Gradu Klanjcu na osiguranju većeg dijela sredstava za izvedene radove kao i na pomoći pri samoj realizaciji, ali i svim pojedincima, obiteljima i poduzećima kojima su se obratili za pomoć i koji su nesebično odvojili sredstva za ovaj projekt unatoč nezahvalnim vremenima u kojima se svi zajedno već više od godinu dana borimo s pandemijom.

 

Related Posts

Tags

Share This