Zahvala za Zahvalu

lis 4, 2022 by

Zahvala za Zahvalu

Nakon još jedne Zahvale jeseni Kulturni centar Klanjec zahvaljuje se svim našim posjetiteljima, ali i dragim ljudima bez čije volonterske pomoći ne bi bilo naših Klanječkih jeseni!

HVALA VAM LJUDI OD SRCA!!!

Naša kuhinja za izvođače u programu, sudionike biciklijade i naše volontersko tehničko osoblje koja je u subotu i nedjelju popodne pripremila 350 porcija odličnog roštilja i to zahvaljujući našem kuharskom velemajstoru Tihomiru Kušaniću i njegovoj najboljoj ekipi – Sandri, Miri, Katarini, Ivi, Hani te Ranku i Dariju na jednako “zahtjevnom” točioniku. Provjerena je to ekipica koja je još jednom dokazala da se može prihvatiti svakog posla… i to uvijek odlično organizirana i još bolje raspoložena!

Za pomoć u pripremi i realizaciji programa tijekom same manifestacije zahvaljujemo od srca Iliji Kranjčecu, Meliti Ulama, Mirjani Čelec. Ove nam je godine naša slikarica Adrijana Čelec napravila ukrase za pozornicu, ali i posebno razveselila Nenu Belana jednim izvrsnim portretom.

Veliko, veliko hvala djelatnicima našeg gradskog komunalnog pogona Borisu Peteku i Stjepanu Gorupu Migecu koji su cijeli tjedan marljivo slagali naš trg, bili s nama cijeli vikend te sve raspremili i to uz uvijek sveprisutnu pomoć kolega iz Zelenjak-Plina d.o.o i Komunalnog poduzeća “Zelenjak”. Dečki, svaka vam čast!

Tetama iz vrtića…kapa do poda!!! Oduševile ste nas, djecu, roditelje, baš sve! 

Biciklijadu su od početka prijava pa do sretnog cilja držali pod kontrolom Matija Makek i Damir Vajdić, uz veliku pomoć i potporu njihove stalne ekipe volontera.

Zahvaljujemo se susretljivim djelatnicima Policijske postaje Klanjec i načelniku Robertu Petroviću.

Na promet i red budno su pazili naši vatrogasci iz svih klanječkih društava, a tijekom dana, uz Borisa i Štefa, i članovi SD Centar, HPD-a “Cesargrad” i KUD-a “Antun Mihanović”, a u pojedinim smo trenutcima imali zasigurno najljepšu zaštitarsku službu od svih manifestacija!!!

Zahvaljujemo Općini Kumrovec, ŠD Novi Dvori,  LD “Kuna”, DVD Gredice na posudbi opreme, Udruženju obrtnika na ustupljenom prostoru za naše izvođače te Općini Kumrovec i Termama Tuhelj na organizaciji okrijepe za naše bicikliste.

Prekrasne fotografije ustupili su nam Mladen Ban i Vjeran Petrović. Nadamo se da je i njihovom profesionalnom oku naša Jesen bila ugodna i zanimljiva kao nama.

Hvala našim sponzorima i donatorima, pokrovitelju Krapinsko-zagorskoj županiji, svim kulturnim amaterima, glazbenicima, našoj školi, vrtiću, izlagačima na sajmu, ugostiteljima, svima koje možda nismo spomenuli, a najviše brojnim posjetiteljima koji su ispunili naš trg u ova prekrasna tri dana Klanječkih jeseni. 

 

 

Related Posts

Tags

Share This