Zahvala našim volonterima, sponzorima i medijskim pokroviteljima

lis 9, 2019 by

Zahvala našim volonterima, sponzorima i medijskim pokroviteljima

Nakon još jedne uspješne i lijepe Zahvale jeseni, Kulturni centar Klanjec zahvaljuje se dragim i dobrim ljudima bez čije volonterske pomoći ne bi bilo moguće organizirati naše Klanječke jeseni. 

Naša kuhinja za izvođače u programu, sudionike biciklijade i naše volontersko tehničko osoblje besprijekorno je funkcionirala i pripremila 300 porcija prefinoga roštilja zahvaljujući našem šefu Tihomiru Kušaniću i njegovoj najboljoj ekipi – Sandri Duraković, Valentini Kušanić, Miri Petek Mrvi i Damiru Vrapcu.

Biciklijadu su od početka prijava pa do sretnog cilja držali pod kontrolom Matija Makek, Damir Vajdić
(koji je malo “zbegnul” za vikend, ali je zato osvojil srebrnu plaketu s tuheljskim zborom na državnoj smotri pa mu opraštamo), Denis, redari (Tin, Franjo, Tomislav, Mario i još jedan Franjo), medicinska pratnja (Goran), pratnja autom (Hrvoje).

Zahvaljujemo se susretljivim djelatnicima Policijske postaje Klanjec i načelniku Robertu Petroviću.
Na promet i red budno su pazili naši vatrogasci, u subotu članovi DVD-a Lučelnica i Rakovec, a u nedjelju DVD-a Gredice i Klanjec. 
Za pomoć u pripremi i realizaciji programa tijekom same manifestacije zahvaljujemo od srca Iliji Kranjčecu, Tanji Ivek, Mirjani Čelec, Matiji Kantura, Ini Kranjčec, Ervinu Šobanu, Patriciji Pogačić, Renati Kranjčec i Aniti Preglej.
Steli Mlinarić i Bibi Kušanić na aranžmanima za misu zahvalnicu i kudovcima na sudjelovanju, Maji Vukini Bogović na likovnoj radionici u dječjem parku.
Veliko hvala i djelatnicima našeg gradskog komunalnog pogona, Borisu Peteku, Stjepanu Gorupu Migecu, Danijeli Mulavdić i Tomici Hercegu koji su cijeli tjedan marljivo slagali naš trg, bili s nama cijeli vikend, a sad trenutno pospremaju i to uz uvijek sveprisutnu pomoć kolega iz Zelenjak-Plina d.o.o., a hvala i Željku Zajecu kaj smo svijetlili ispod našeg šatora.  Zahvaljujemo ŠD Novi Dvori i Općini Bedekovčina na posudbi opreme i Udruženju obrtnika i Komunalnom poduzeću “Zelenjak” na ustupljenom prostoru za naše izvođače. 

Zahvaljujemo na fotografijama Mladenu Županiću, Vitomiru Zamudi i Toniju Bogoviću.

HVALA LJUDI OD SRCA!!!

Pokrovitelji manifestacije bili su KZŽ, Grad Klanjec, a  suorganizator TZ Biser Zagorja. Medijski pokrovitelji kojima zahvaljujemo na praćenju manifestacije bili su: Radio Kaj (hvala i našim voditeljima Gordani Tepuš i Ivanu Bencu), Zagorski list, Zagorje International, Radio Donja Stubica,TV emisija Zagorje Bajka na dlanu i Televizija Zapad.

Svojim sponzorstvima manifestaciju su poduprli: 
1. HRVATSKA POŠTANSKA BANKA
2. HIS D.O.O
3. TRGOCENTAR ZABOK
4. METAL M. B. KLANJEC
5. KNJIGOVODSTVO M. B. KLANJEC
6. MDK DUBROVČAN
7. STRAŽAPLASTIKA HUM NA SUTLI
8 .QUAFILCRO OROSLAVJE
9. NENAD KOVAČIĆ KLANJEC
10. HORTIKULTURA TURČIĆ KLANJEC
11. BENING D.O.O. ZABOK
12. KAMGRAD ZAGREB
13. NISKOGRADNJA MARKO IVEKOVIĆ SVETI KRIŽ
14. AROTOL KLANJEC
15. AUTO RICIJAŠ KLANJEC
16. KAVANA KLANJEC
16. STOLARIJA LUNKO RAKOVEC
17. FRIZERSKI SALON VERONIKA KLANJEC

Iskreno se nadamo da se u istom sastavu vidimo i iduće godine!

 

Related Posts

Tags

Share This