Zahvala našim volonterima i sponzorima

lis 7, 2021 by

Zahvala našim volonterima i sponzorima

Nakon jubilarne 20. Zahvale jeseni i istovremenog održavanja programa Europa za građane, Kulturni centar Klanjec zahvaljuje se dragim i dobrim ljudima bez čije volonterske pomoći ne bi bilo naših Klanječkih jeseni! 

HVALA LJUDI OD SRCA!!!

Još jednom se pokazalo kako naša Osnovna škola Antuna Mihanovića besprijekorno funkcionira u lokalnoj zajednici te bez nje, naše ravnateljice Melite Ulama, učiteljica, učitelja i tehničkog osoblja škole ne bi uopće bilo moguće organizirati ta dva događaja u istom terminu! Hvala svima, a podjednako i Goranu Ivekoviću, Gordanu Šobanu, Damiru Vajdiću i Sari Pleško koji su se pobrinuli da se naši gosti ugodno osjećaju.

Naša kuhinja za izvođače u programu, sudionike biciklijade i naše volontersko tehničko osoblje koja je u subotu i nedjelju popodne pripremila 300 porcija opet prefinoga roštilja i to zahvaljujući našem kuharskom velemajstoru Tihomiru Kušaniću i njegovoj najboljoj ekipi – Sandri Duraković, Aniti Preglej, Miri Petek Mrvi, još jednom je dokazala da se može prihvatiti svakog posla… i k tome još i s osmjehom!

Za pomoć u pripremi i realizaciji programa tijekom same manifestacije zahvaljujemo od srca Iliji  Kranjčecu, Mirjani Čelec, Matiji Kantura, Andreji Petrišić, Renati Kranjčec, kudovcima Sari i Steli Pleško, Lauri Ulama i Nikoli Hrbudu, (uz nadu da nisu brojali korake i da magnezij pomaže), a Maji Vukini Bogović na uređenju pozornice.

Veliko hvala i djelatnicima našeg gradskog komunalnog pogona, Borisu Peteku, Stjepanu Gorupu Migecu, Andriji  Ivekoviću i Tomici Hercegu koji su cijeli tjedan marljivo slagali naš trg, bili s nama cijeli vikend te prije kiše uspjeli sve raspremiti i to uz uvijek sveprisutnu pomoć kolega iz Zelenjak-Plina d.o.o i Komunalnog poduzeća “Zelenjak”. Dečki, svaka vam čast!

Biciklijadu su od početka prijava pa do sretnog cilja držali pod kontrolom Matija Makek i Damir Vajdić
uz veliku pomoć i potporu Denisa Peteka, Tina Galovića, Ede Rumihe, Štefa Vrabeca, Tanje Ivek, Ivana Zamude, Gorana Jakobovića i Tomislava Skrbinca koji su se pobrinuli da sve prođe sigurno i u najboljem redu.  

Zahvaljujemo se susretljivim djelatnicima Policijske postaje Klanjec i načelniku Robertu Petroviću.
Na promet i red budno su pazili naši vatrogasci iz svih klanječkih društava i uistinu nije bilo niti jednog problema.

Zahvaljujemo OŠ Tuhelj, Gradu Zaboku i TZG Krapina, ŠD Novi Dvori, LD “Kuna” i DVD Radakovo, na posudbi opreme i Udruženju obrtnika na ustupljenom prostoru za naše izvođače. 

Zahvaljujemo na fotografijama Mladenu Županiću i Vitomiru Zamudi.

Pokrovitelji manifestacije bili su Krapinsko-zagorska županija i Grad Klanjec.

Medijski pokrovitelji kojima zahvaljujemo na praćenju manifestacije bili su: Radio Kaj (hvala i našem dragom voditelju Ivanu Bencu), Zagorski list, Zagorje International i Televizija Zapad.

Svojim sponzorstvima i donacijom manifestaciju su poduprli: 

TURISTIČKA ZAJEDNICA BISER ZAGORJA
ZAGREBAČKA BANKA
TRGOCENTAR ZABOK
STRAŽAPLASTIKA HUM NA SUTLI
QUAFILCRO OROSLAVJE
NENAD KOVAČIĆ KLANJEC
KAMGRAD ZAGREB
TOI TOI ZAGREB

Iskreno se nadamo da se u istom sastavu vidimo i iduće godine!

Related Posts

Tags

Share This