Za Valentinovo nam dolazi hit predstava Uvijek će nam ostati ljubav

sij 29, 2024 by

Za Valentinovo nam dolazi hit predstava Uvijek će nam ostati ljubav

Kazališna predstava koju smo zbog bolesti glumca morali otkazati krajem studenog, dolazi nam, kao što smo vam i obećali, uz Valentinovo!

U utorak 13. veljače 2024. u 19:00 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca gostuje Teatar Rugantino sa svojom hit predstavom “Uvijek će nam ostati ljubav” koja je očarala publiku, a odlazak na ovu predstavu bit će, sigurni smo, najbolji poklon koji možete smisliti za ovo Valentinovo. Ako na vrijeme kupe ulaznice, bit će sigurni i oni kojima se često dogodi da na taj dan zaborave! 

Dvoje glumačkih genijalaca, Jelena Miholjević i Dražen Čuček, u duhovitoj, neodoljivo zabavnoj, pomalo ciničnoj, satiričnoj komediji o ljubavi i braku vraćaju nam vjeru u ljubav i to uz puno smijeha.

Duhovit, ciničan i pronicljiv tekst Miloša Radovića koji se sjajno poigrava muško-ženskim odnosima, otvorio je prostor jednoj sumanutoj scenskoj igri u kojoj se dotiču sva ona ključna mjesta koja povezuju i razdvajaju bračne partnere – sve radosti, sve traume, sve nedoumice i neizbježni tektonski poremećaji koje brak nosi sa sobom – „Ako nam ne uspije brak, uvijek će nam ostati ljubav.“

To kako Jelena Miholjević i Dražen Čuček glume Jele i Medu nemoguće je prepričati, a čudesna je i prekrasna sinergija u koju ulaze s publikom tijekom izvedbi. Publika ih obožava. Odlična režija Darija Harjačeka na isti takav tekst Miloša Radovića, veliki angažman Rugantinovog tima koji je pun ljubavi za “Uvijek će nam ostati ljubav” – sva ta zajednička dobra energija pokazala se pravim receptom za hit.

Pretprodaja i rezervacija ulaznica:

Kulturni centar Klanjec / Gradska knjižnica
Tel: 550 235, 551 002, 098 460 247
E-mail: kultura@klanjec.hr

Cijena ulaznice: 5,00 EUR

Related Posts

Tags

Share This