Za GFUK i predstavu Tvorničke postavke Klanjčani ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta

tra 20, 2023 by

Za GFUK i predstavu Tvorničke postavke Klanjčani ispunili dvoranu do posljednjeg mjesta

Ovogodišnji Glumački festival u Krapini i po Zagorju obići će po običaju velik dio kajkavskih krajeva pa je tako novo izdanje popularnog GFUK-a ispunilo u utorak 18. travnja i klanječku veliku gradsku dvoranu do posljednjeg mjesta (čak i više od toga!).
Uz izvrsne Anu Begić Tahiri, Amira Bukvića, Ivu Jerković i Ivana Čuića , ova izvrsna komedija Kazališta Moruzgva svojim je pametnim i na trenutke provokativnim humorom  oduševila klanječku publiku. 

Nakon što su brojni klanječki posjetitelji glasnim pljeskom nagradili glumce, Adam Končić zahvalio je Gradu Klanjcu na podršci koju pruža GFUK-u od samih njegovih početaka i jedini je grad izvan Krapine koji je s GFUK-om bio sve ove godine, ali i publici na odličnom odazivu i toploj reakciji. Gradonačelnik Zlatko Brlek i predsjednica Gradskog vijeća Mirjana Smičić Slovenec glumcima su uručili mali dar kao znak pažnje i zahvale što su Klanjčanima izvukli stvarno široke osmijehe na lica i na najbolji način najavili programe kojima u Klanjcu počinje obilježavanje Dana grada.

 

Related Posts

Tags

Share This