Volonterska akcija “Knjige v ruke”, drugi dio

lis 27, 2023 by

Volonterska akcija “Knjige v ruke”, drugi dio
Gradska knjižnica “Antun Mihanović” organizirala je još jednu volontersku akciju pod radnim naslovom “Knjige v ruke”, 2. dio.
Naime, nakon završetka konstruktivne obnove Brozove zgrade na Trgu Antuna Mihanovića trebalo je vratiti knjige iz privremnog spremišta u potkrovlju zgrade natrag na police dječjeg odjela. Knjige su na jednaki način kao i prvi put kada su išle prema spremištu, krenule od ruke do ruke vrijednih klanječkih volontera te je tako u četvrtak 26. listopada vraćen najveći dio od desetak tisuća spremljenih knjiga koje su sada ponovno na raspolaganju korisnicima. 

Gradska knjižnica još jednom se zahvaljuje na pomoći, a posebno, ovaj put najbrojnijim članicama Udruge Korak po korak do zdravlja i njihovoj predsjednici, a jednako tako i članovima Knjižnice, Lovačkog društva “Kuna”, Likovne udruge Oton Iveković, HPD-a Cesargrad, DVD-a Klanjec, OMH Klanjec, MK Sokol, KUD-a “Antun Mihanović” , našim najmlađim sugrađanima koji su radili kao veliki te klanječkim obiteljima Ricijaš i Kranjčec koje su se uključile s najvećim brojem članova! 

 

Related Posts

Tags

Share This