Vikend u znaku 44. turnira u Novim Dvorima

srp 4, 2022 by

Vikend u znaku 44. turnira u Novim Dvorima
Završio je i 44. Malonogometni turnir “NOVI DVORI 2022.” odigran tradicionalno prvog vikenda u srpnju.
Zahvaljujući sudjelovanju 18 malonogometnih ekipa i uvijek vrhunskoj i profesionalnoj organizaciji Športskog društva “Novi Dvori” s predsjednikom Karlom Drčićem i vrijednim volonterima, ljubitelji malog nogometa, uistinu, su prošlog petka i subote mogli uživati u odličnim utakmicama.
Igralo se kao i svake godine uz veliku i brojnu podršku okupljene publike, a pobjednički prijelazni pehar osvojili su dečki iz ekipe CB LABIRINT, drugo mjesto pripalo je domaćem KUPILEKU, a treća je bila ekipa MNK GORBI.
Najboljim golmanom proglašen je FILIP DOMITER, a pehar za najboljeg strijelca, ali i najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira otišao je u ruke JAKOVA DRČIĆA.
Publiku je oduševila i revijalna utakmica koju su prije finala odigrali najmlađi mještani Novih Dvora i okolice pa je jasno da ne treba brinuti za budućnost ovog najdugovječnijeg, najvećeg i najpopularnijeg malonogometnog turnira u našem kraju koji već sad ima svoje male podupiratelje.
Organizatori su se naravno pobrinuli i za dobru zabavu i odlično druženje, a ovogodišnja tradicionalna vrtna zabava nakon subotnjeg finala, uz odličan Fresh band, potrajala je dugo, dugo…

 

Related Posts

Tags

Share This