Vikend u kojem je Klanjec plesao, pjevao i ludo se zabavljao

lis 4, 2023 by

Vikend u kojem je Klanjec plesao, pjevao i ludo se zabavljao

Ovogodišnji glazbeni koncerti na “Zahvali jeseni” ne samo da su bili izvrsno posjećeni već su donijeli i pregršt pozitivne atmosfere, odličnih vibracija,  
Zabavni petak otvorili su domaći glazbeni sastavi s mladim glazbenicima iz klanječkog kraja i okolice. Black Band i Slatka tajna zagorskom su glazbom oduševili naše posjetitelje, a već prije 21 sat klanječki se trg napunio do posljednjeg mjesta. Slovenski Polkaholiki svojom su mladenačkom energijom i raznovrsnim repertoarom zapalili atmosferu te ne čudi da se na trgu uz pjesmu i ples ostalo do četiri ujutro.

Između ostalih lijepih stvari koje su se dogodile tijekom vikenda ovogodišnje Zahvale jeseni, svakako treba istaknuti koncert jednog od najvećih hrvatskih glazbenika, a to je zasigurno Ante Gelo koji je uz dva fenomenalna vokala, Ivu Ajduković i Alena Đurasa te jednako izvrsne dečke iz benda rasplesao u subotu navečer cijeli klanječki trg i to bez obzira na dob naših posjetitelja i stvarno smo uživali u prekrasnoj i više nego pozitivnoj atmosferi. Ekipa je to koja toliko uživa na pozornici da jednostavno ne možete ne uživati s njima. U istom je stilu negdje malo prije ponoći nastavio i The Sway Band.

Završnica ovogodišnje Zahvale jeseni pripala je još jednom Tomislavu Braliću i klapi Intrade. Pokazalo se da organizatori nisu nimalo pogriješili što su ih ponovno pozvali na klanječke Jeseni o čemu najbolje svjedoče fotografije doslovno prepunog ne samo trga već i cijelog Klanjca. Uz sve svoje svima dobro poznate hitove i ovaj su put razdragali klanječku publiku zagorskom popevkom, a trenutak u kojem su na Mihanovićevom trgu zapjevali Lijepu našu još dugo će ostati u sjećanju svakog tko je u nedjelju navečer bio u Klanjcu. 

Ne čudi stoga da su u Klanjec na Zahvalu jeseni ponovno potegnuli ljubitelji dobre glazbe iz Zagreba, Slovenije i svakako cijelog Zagorja, a mi se već veselimo novim koncertima iduće godine.

 

 

 

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This