VELIKI KONCERT DJEČJEG STVARALAŠTVA

lip 18, 2009 by

VELIKI KONCERT DJEČJEG STVARALAŠTVA

Uz Dane Antuna Mihanovića u Klanjcu je održan veliki koncert dječjeg stvaralaštva. Ova tradicionalna dječja priredba u organizaciji Kulturnog centra Klanjec, Osnovne škole Antuna Mihanovića i Dječjeg vrtića “Kesten”  na najbolji mogući način pokaže svake godine što sve naša djeca znaju i umiju i kako nema granica njihovoj mašti i razigranosti.
Na početku su nastupili mala, a zatim i velika grupa Dječjeg vrtića “Kesten”, koji su po tko zna koji put oduševili okupljenu publiku. Odličnom plesnom točkom predstavili su se i polaznici male škole, a program Osnovne škole Antuna Mihanovića otvorio je školski zbor iz Klanjca i Lučelnice. Školsko Društvo za njegovanje kaja predstavilo se krasnim kajkavskim recitacijama, dok je lutkarska grupa prikazala tri kratka prikaza o tratinčici, maku, gusjenici i leptiru. Sara Pleško i Marta Sinković predstavile su se svojim literarnim radovima, nakon čega smo mogli uživati u plesnoj koreografiji klanječke ritmike, a zatim i u dva izvrsna nastupa malog školskog folklora. Nagrađene radove imale su priliku pročitati i Lucija Jelušić i Tea Jurinčić, a kao i uvijek, atmosferu u dvorani podižu mali plesači iz Lučelnice. Nakon prvog javnog nastupa školskog sastava, koncert je završio školski zbor koji je pjesmom Naša škola na najbolji mogući način čestitao i Dan kalnječke škole. Gosti koncerta bili su plesači Plesnog kluba “Sjaj”, Petra Kolarić i Ivan Horvatin koji su svoje plesne točke izveli sa zavidnom umješnošću.
Topli pljesak mnogobrojne publike na kraju ovogodišnjeg koncerta bio je najbolja nagrada za sve izvođače, ali i ravnateljice škole i vrtića te sve učitelje i mentore koji su im bili potpora.

Related Posts

Tags

Share This

Leave a Reply