“UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE”

srp 6, 2021 by

“UZMI PARE I NAPRAVI NEŠTO ZA MLADE”

U Klanjcu su se 3. srpnja 2021. okupili mladi na radionici u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade” koji provode LAG Zagorje -Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s gradovima i općinama LAG-a.
Predložene su dvije ideje, a pobjednik (čiji projekt skupi više glasova) ostvarit će financijsku potporu u iznosu od 20.000,00 kn. 

Predložene ideje:

TIM 1 :

Idejom “Uhvati svjetlo, produži dan” na području sportskog igrališta i dječjeg parka u Novim Dvorima želimo postavljajući ukrasne stupove, lampe i reflektore omogućiti svima dulje vrijeme za igru. Glasajte za našu ideju!

 TIM 2:

Ideja “Playroom Klanjec” zamišljena je kao mjesto na kojem se mladi mogu doći družiti uz osigurane razne društvene igre i sadržaje (stolni tenis, stolni nogomet, pikado, društvene igre ). “Playroom Klanjec” pruža mladima mogućnost da se slobodno vrijeme iskoristi malo drugačije – kroz rekreaciju i druženje koje bi bilo dostupno tijekom cijele godine. Ako želite i vi da naš grad ima “Playroom” , dostupan svima iz svakog dijela područja Grada Klanjca, glasajte za našu ideju ! 

POZIVAMO SVE MLADE OD 14 DO 30 GODINA DA U SUBOTU 17.07.2021. OD 12 DO 16 SATI
IZAĐU NA IZBORE KOJI ĆE SE ODRŽATI U VELIKOJ DVORANI GRADA KLANJCA !
PODRŽITE BOLJU IDEJU!! 

 

  

Related Posts

Tags

Share This