Uz Puhački orkestar Lira idemo na put oko svijeta

ruj 5, 2023 by

Uz Puhački orkestar Lira idemo na put oko svijeta

Nastavlja se Klanječko kulturno ljeto i to uz Puhački orkestar “Lira” koji vam donosi nezaboravne taktove iz cijeloga svijeta!

Nedjelja 10. rujna u 18:00 sati u zelenom i vrlo ugodnom okruženju Spomen-parka znamenitih Klanjčana. 

Puhački orkestar “Lira” iz Kraljevca na Sutli i dirigent Igor Kralj pozivaju vas na jedno nezaboravno glazbeno putovanje oko svijeta! I to od afričke Tanzanije, preko vrckaste Kube i uvijek veselog Meksika, temperamentne Grčke, nježne i putene Francuske i melodiozne Italije.  Ovo prekrasno glazbeno putovanje ova složna, vesela i nadasve talentirana glazbena obitelj  završit će naravno u našem jedinstvenom i neponovljivom Hrvatskom zagorju.

Na put oko svijeta vodi vas čak 50 mladih glazbenika pod sigurnom rukom svojeg voditelja kojih je u kratkom vremenu povezao u respektabilan orkestar. Svoje oduševljenje ovim posebnim glazbenim programom, koji prate i kostimi i scenska šminka, nisu krili posjetitelji njihovog proljetnog, prvog samostalnog koncerta koji su u travnju održali u svom Kraljevcu na Sutli. Kako su tada mnogi propustili ovaj glazbeni događaj, evo nam svima nove prilike.

Možete biti sigurni da vas očekuje nezaboravna večer uz instrumentalne, ali i vokalne izvedbe svjetski poznatih skladbi.
Dođite, podržite talentirane članove “Lire” i uživajte!

Related Posts

Tags

Share This