Ususret ljubavi

velj 20, 2015 by

Ususret ljubavi

Uz ovogodišnje Valentinovo u klanječkoj školi održana je književno-glazbena večer “Ususret ljubavi”, a uz učenike, učitelje, bivše učitelje i roditelje, škola je ovoga puta otvorila svoja vrata i za svo građanstvo. U prigodno i vrlo lijepo uređenoj učionici okupilo se tako mnoštvo posjetitelja koji su uživali u jednosatnom programu učenika šestog, sedmog i osmog razreda, školskog zbora te članova kajkavske i dramske družine škole, a koji je naravno riječju i glazbom progovorio o ljubavi.
Bila je to ujedno i odlična prigoda za proglašenje najboljih radova pristiglih na natječaj “Tajna maminog i tatinog srca” koji je uz prošlogodišnji Mjesec hrvatske knjige raspisala Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović”. Nagrade su uručili gradonačelnik Zlatko Brlek i v.d. ravnateljice knjižnice Mirjana Čelec, čitali su ih nagrađeni autori, a ravnateljica škole Melita Ulama razveselila ih je i iznenadila ružama za Valentinovo.

Posebno su pohvaljeni za svoje kratke priče Tanja Broz iz OŠ Josipa Broza Kumrovec te Ema Lovrek, Roko Lovrek, Borna Štih, Maks Ricijaš i Antun Leš iz klanječke škole.

Veronika Iveković iz OŠ Lijepa naše Tuhelj osvojila je treću nagradu, Stella Pećnik iz OŠ Josipa Broza Kumrovec drugu, dok su prvo mjesto na natječaju podijelile Lorena Filko i Stjepana Babić, obje učenice PŠ Lučelnica. Čestitamo!

Related Posts

Tags

Share This