Uručeni ugovori o sufinanciranju programa udruga

lip 4, 2019 by

Uručeni ugovori o sufinanciranju programa udruga

U ponedjeljak, 3. lipnja 2019. gradonačelnik Zlatko Brlek uručio je ugovore o sufinanciranju programa i projekata udruga civilnog društva za 2019. godinu. Tom je prilikom gradonačelnik Klanjca još jednom istaknuo važnost uspješnog rada udruga za našu lokalnu zajednicu, zaželio predsjednicima uspješnu realizaciju prijavljenih programa te naglasio kako Grad Klanjec ulaže maksimalan napor da u okviru svojih financijskih mogućnosti podupire rad udruga, ali i pruži svaku drugu moguću potporu.

Udrugama sa sjedištem u Gradu Klanjcu, kao i udrugama koje svoje programe realiziraju na području Grada Klanjca, na temelju rang liste koje je predložilo Povjerenstvo za pripremu i provedbu natječaja za udruge, Odlukom gradonačelnika dodijeljena su sredstva u slijedećim područjima djelovanja:
1) javne potrebe u sportu
2) javne potrebe u kulturi
3) druge javne potrebe koje ostvaruju udruge i organizacije civilnog društva u ostalim područjima
a) logopedski kabinet
b) ostala područja (npr. zaštita okoliša, briga o zdravlju, djeci i dr.)

Grad Klanjec je za 2019. godinu za sportske udruge osigurao 172.000,00 kuna, za udruge u kulturi 55.300,00 kuna te 107.300,00 kuna za ostale udruge te će za rad civilnoga društva izdvojiti ukupno 334.600,00 kn.

 

Odluka-o-dodjeli-financijskih-sredstava-za-sufinanciranje-programa-i-projekata-koje-provode-udruge-u-2019.-godini

Rang-lista-odobrenih-programa-i-projekata-za-dodjelu-financijskih-sredstava-iz-proračuna-Grada-Klanjca-za-2019.-godinu-2

Related Posts

Tags

Share This