Uređen nogostup u Mihanović Dolu

lis 5, 2017 by

Uređen nogostup u Mihanović Dolu

Istovremeno s radovima Županijske uprave za ceste KZŽ na rekonstrukciji ceste u Mihanović Dolu, trajali su i radovi na izmijeni kompletne podzemne komunalne infrastrukture, ali i uređenju nogostupa duž ulice Antuna Mihanovića i dijela Novodvorske ulice.
Grad Klanjec sufinancirao je radove na uređenju infrastrukture za odvodnju u iznosu od 72.000,00 kn, a u istom iznosu spomenute radove financirala je i Krapinsko-zagorska županija. Izmjenu vodovodnih cijevi i uz njih potrebne infrastrukture financirale su Hrvatske vode, a radove je izveo Zagorski vodovod.
U pripremne radove uređenja nogostupa Grad Klanjec uložio je 82.000,00 kn te 320 kubika kamenog materijala, a samo asfaltiranje pločnika koštalo je 132.000,00 kn.
Završetkom ovih radova podignuta je kvaliteta života stanovnika ovog klanječkog naselja, a uređenjem nogostupa bitno je povećana i sigurnost u prometu. Upravo su nam to, prilikom fotografiranja okončanih radova, posebno istaknuli građani s kojima smo razgovarali i koji su izrazili svoje veliko zadovoljstvo, tim više što nogostup Mihanovićevom ulicom vodi do šetnice uz Sutlu prema Zelenjaku koju građani često koriste za svoju rekreaciju.

Related Posts

Tags

Share This