TRADICIONALNI DJEČJI FAŠNIK

ožu 12, 2011 by

TRADICIONALNI DJEČJI FAŠNIK

Jedan od najživljih, najveselijih i bojama i glazbom prošaranih događaja u našem gradu svakako je Dječji fašnik. Tradicionalno održan u velikoj gradskoj dvorani u utorak, na sam Fašnik,  i ove nas je godine oduševio originalnošću ideja i scenskim nastupom naših najmlađih. Kao i uvijek predstavili su nam se polaznici Dječjeg vrtića “Kesten” zajedno sa svojim tetama, a nakon njih i svi razredi Osnovne škole Antuna Mihanovića.
Na pozornici su se tako našli i štrumpfovi, gljive muhare, likovi iz crtića, mažoretkinje i žongleri, cijeli zoološki vrt, pčele radilice, sudionici glazbene emisije “Ne zaboravi stihove”, televizijskih kvizova i parodije na popularne videospotove.
Ove su nas godine posebno iznenadili učenici nižih razreda i to vrlo originalnim i odlično izvedenim grupnim nastupima. Sve čestitke!
Ovaj veseli događaj i ove su godine pomogli Kulturni centar Klanjec, Turistička zajednica grada i Društvo “Naša djeca” koje je osiguralo skromne nagrade za sve sudionike kako u Klanjcu tako i u školi u Lučelnici.

Related Posts

Share This

Leave a Reply