Toni Bogović novi je predsjednik NK Klanjec

sij 27, 2021 by

Toni Bogović novi je predsjednik NK Klanjec

Nakon što je dosadašnji predsjednik Izvršnog odbora NK Klanjec Dalibor Turčić podnio ostavku iz privatnih razloga, za novog je predsjednika izabran Toni Bogović. 
Članovi Izvršnog odbora na svojoj sjednici koju su, uz epidemiološke mjere, održali 19. siječnja 2021., posebno su zahvalili dosadašnjem predsjedniku na vrlo uspješnom radu, odličnoj suradnji i velikom trudu koji je u svom mandatu uložio u rad i razvoj kluba, a o čemu svjedoče i odlični te vrlo ohrabrujući rezultati koje je NK Klanjec ostvario u proteklom razdoblju.
Novi predsjednik, koji je već duže vremena vrlo aktivno i gotovo svakodnevno volonterski uključen u rad kluba, uz zahvalu i čestitke Daliboru Turčiću na uspješno odrađenom dijelu predsjedničkog mandata, a Izvršnom odboru na ukazanom povjerenju, istaknuo je i najznačajnije aktualne aktivnosti koje klub očekuju u idućim mjesecima. Kako su na glavnom terenu NK Klanjec započeti radovi na sanaciji te se trenutno na njemu ne mogu igrati službene utakmice, potrebno je licencirati teren u Kumrovcu. Tako je s načelnikom Općine Kumrovec Robertom Šplajtom dogovorena zajednička suradnja kako bi se u idućem razdoblju premostio i taj problem. Za odigravanje utakmica u Kumrovcu potrebno je sanirati i urediti popratne prostorije (svlačionice, kupaonice, sudačke prostorije), ali i pripremiti pomoćno igralište za održavanje treninga.
Ambiciozni plan novog predsjednika i članova Izvršnog odbora NK Klanjec je dovršetak sanacijskih radova na glavnom igralištu te uređenje pomoćnog igrališta u Mihanović Dolu do jeseni ove godine.
S obzirom na veliki entuzijazam, trenutni volonterski zamah i ogromnu volju ne sumnjamo da je taj plan ostvariv i želimo da se sportskim uspjesima i dalje pridodaju i oni u razvoju klupske infrastrukture.

 

Related Posts

Tags

Share This