Tomislav Bralić i Klapa Intrade došli pod klanječke brajde

lis 4, 2017 by

Tomislav Bralić i Klapa Intrade došli pod klanječke brajde

Najveća klanječka kulturno-turistička manifestacija “Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.” završila je velikim nedjeljnim koncertom Tomislava Bralića i Klape Intrade.  Bio je to najbolji mogući završetak jednog prekrasnog vikenda koji je brojnim posjetiteljima Klanjca pružio iznimno bogat međunarodni program i raznovrsne sadržaje, a vrhunac događanja bio je upravo ovaj izniman glazbeni doživljaj.
S pozornice “Zahvale jeseni” koja se smjestila u središtu povijesne jezgre našeg malog srednjovjekovnog  gradića čule su se najljepše dalmatinske klapske pjesme koje s neopisivom lakoćom izvode ovi vrhunski glazbenici, pa nimalo ne čudi što su njihova romantična melodioznost, prekrasni stihovi i još ljepši muški glasovi publiku dirnuli do suza.
Potpuno ispunjen klanječki trg bio je prošle nedjelje najbolji dokaz koliko naši Zagorci, ali i susjedi Slovence, voli Klapu Intrade, ali i koliko znaju cijeniti i uživati u vrhunskom glazbenom izričaju. Tomislav Bralić i kolege mu glazbenici odgovorili su im na isti način. Njihova izvedba kajkavskih Brajdi i Ak´sem ti srčeko ranil i to uz veliki mješoviti pjevački zbor tisuća glasova s klanječkoga trga, ostat će sigurno nezaboravna uspomena svakome tko je u nedjelju bio s nama. Ali i ujedno najbolja pozivnica za “Zahvalu jeseni u Klanjcu 2018.”

Related Posts

Tags

Share This