TEK ROĐENE KLANJČANE PRIMIO GRADONAČELNIK

lis 26, 2009 by

TEK ROĐENE KLANJČANE PRIMIO GRADONAČELNIK

Gradonačelnik grada Klanjca, njegov zamjenik, predsjednica Društva “Naša djeca” i v.d. ravnateljica Gradske knjižnice proveli su prošli četvrtak u najboljem mogućem društvu . Radost i osmjeh na njihova lica izmamilo je deset tek rođenih Klanjčanki i Klanjčana, koji su u naručju svojih roditelja, došli na prijam priređen na dječjem odjelu knjižnice.
U ugodnom razgovoru vođenom među dječjim slikovnicama i igračkama u klanječkoj igraonici bilo je, naravno, riječi i o novom vrtiću.
Uz novčanu pomoć Grada u iznosu od tisuću ili dvije kuna, ovisno o broju djece u obitelji, roditeljima su se u rukama našli i prigodni pokloni s dječjim potrepštinama koje im je poklonilo Društvo “Naša djeca”, ali i članska iskaznica kojom su

tek nekoliko mjeseci stare bebe postale najmlađi članovi Gradske knjižnice “Antun Mihanović”. Dio je to započete akcije u kojoj knjižnica poklanja besplatno učlanjenje za svu djecu do tri godine s područja bivše općine Klanjec, a sve kako bi roditelje potakla da što više čitaju svojoj djeci i da se od najmlađe dobi stvara dobra navika dolazaka u knjižnicu.
U galeriji naših fotografija možete vidjeti preslatka lica najmlađih sugrađana. Dva nam nedostaju jer su u trenutku fotografiranja bila zauzeta mnogo važnijim poslom. Naime, čini se da im se njihov prvi prijam kod gradonačelnika učinio dugim pa su ih mame morale dojiti. No, svakako ćemo ih potražiti idućih dana u njihovim domovima.

zp8497586rq

Related Posts

Tags

Share This