Svjetski prvak Boris Krčmar dijelio medalje na turniru u Klanjcu

svi 7, 2022 by

Svjetski prvak Boris Krčmar dijelio medalje na turniru u Klanjcu

Pikado klub “Feniks” uključio se u ovogodišnji program “Klanječki dani – opet smo vani” uspješnom organizacijom otvorenog turnira za parove i pojedince koji je održan u petak 6. svibnja 2022.
U opuštenoj atmosferi i uz puno dobre zabave i smijeha pobjedu su u kategoriji parova odnijeli Robert Ricijaš i Luka Kontak, drugo mjesto osvojila je ekipa DVD-a Klanjec, a treći su bili domaćini iz PK “Feniks”. 
U pojedinačnoj konkurenciji pobijedio je Jakob Koštrun, drugo mjesto osvojio je Ivan Toth, dok je treći bio Vladimir Majstorović. Za sve sudionike ugodno iznenađenje na turniru bio je dolazak Borisa Krčmara, osmerostrukog svjetskog prvaka i višestrukog europskog prvaka u elektronskom pikadu, koji se prošle godine, prešavši na klasični pikado,  pridružio najboljim svjetskim pikadistima u najelitnijem društvu, tzv. Ligi prvaka pikada. Jedini naš profesionalni igrač prvak svijeta postao je prvi put 2009. godine i od tada je kontinuirano u europskom i svjetskom vrhu, a na turniru u Klanjcu uručio je prigodna medalje najuspješnijim igračima.

Related Posts

Tags

Share This