Sveti Nikola prošetao, ali i zaplesao na našem trgu

pro 6, 2021 by

Sveti Nikola prošetao, ali i zaplesao na našem trgu

Tradicionalni Blagdani u gradu vratili su se ove subote ponovno na naš stari trg i to na najljepši mogući način. Uz pjesmu, ples i osmjehe naših najmlađih koji su veselo dočekali dolazak svetog Nikole. Mališani iz Dječjeg vrtića “Kesten” sa svojim su tetama i ovaj put priredili veseli glazbeni program pa je i najdraži dječji svetac na trenutak zaboravio na svoje godine i stare kosti te zaplesao s njima.
Drugu adventsku svijeću na gradskom vijencu simbolično je upalila ravnateljica Dječjeg vrtića “Kesten” Marina Babić u ime svih malih polaznika gradskog vrtića. 
Grad Klanjec pobrinuo se i za dvjestotinjak malih, slatkih paketića za naše najmlađe sugrađane, a organizatori ovog drugog predblagdanskog događanja u našem gradu, Kulturni centar i Gradska knjižnica uz pomoć svojih sveprisutnih volontera, potrudili su se da ova subotnja večer uz topli čaj i kuhano vino bude dobra pozivnica za novo druženje na trgu 17. prosinca uz Božićni sajam i školsku božićnu priredbu. Zahvaljujemo i Hrvoju Hrbudu na još jednoj “tajnoj” ulozi!

Related Posts

Tags

Share This