Sveti Nikola i gradonačelnik posjetili danas Dječji vrtić Kesten

pro 6, 2019 by

Sveti Nikola i gradonačelnik posjetili danas Dječji vrtić Kesten

Početak je prosinca, počelo je radosno predblagdansko vrijeme, a za naše najmlađe počinju i vjerojatno najveseliji dani u godini, Jedan od njih svakako je i današnji blagdan sv. Nikole.

Tradicionalno povodom blagdana sv. Nikole i naš gradonačelnik posjećuje gradski vrtić i daruje djecu, pa je tako i danas podijelio veselje sa svojim najmlađima sugrađanima donijevši pune košare slatkiša, voća i ostalih finih, ali zdravih stvari. Djeca su kao i uvijek pripremila veselu  pjesmicu o svetom Nikoli za svog gosta, a u razgovoru otkrili kako ih je sv. Nikola nagradio poklonima, dok se šibe nisu našle u njihovim čizmicama. Ili ako jesu, onda su bile zlatne. 

Nešto kasnije u vrtić je stigao i pravi sv. Nikola sa svojim biskupskim štapom, ali i slatkim paketićima iznenadivši djecu koja su mu oduševljeno pjevala, recitirala i razgovarala s njim.
Ivan Zamuda, tete ti šalju veliko hvala za lijepe trenutke i nezaboravan doživljaj na blagdan sv. Nikole! 

Djeca i tete DV “Kesten” pripremaju naravno još jedan zanimljiv blagdanski program ispunjen pjesmicama, plesovima i recitacijama koji će roditeljima, ali i ostalim svojim sugrađanima, pokazati na svojoj tradicionalnoj božićnoj priredbi u četvrtak 19.  prosinca u 16:00 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca.

 

 

 

Related Posts

Tags

Share This