Sveti Nikola gradom šeće, traži djecu svoju…

pro 3, 2021 by

Sveti Nikola gradom šeće, traži djecu svoju…

Jeste li već napisali i poslali pismo svetom Nikoli!?? Ako možda niste stigli, napišite pa donesite u subotu 4. prosinca u 17:00 sati na naš Trg Antuna Mihanovića! Sigurni smo da će ga sv. Nikola rado uzeti i do ponedjeljka svakako pročitati.
Pozivamo svu djecu da ove subote dođu na malo druženje sa sv. Nikolom, uz prigodni program Dječjeg vrtića “Kesten”, a Grad Klanjec pripremio je i male darove za sve one mlađe od 12 godina.
Ujedno će i drugu adventsku svijeću na našem zajedničkom gradskom vijencu zapaliti mališani iz našeg vrtića sa svojim tetama. 
Uz topli čaj (i kuhano vino za one malo starije) nastavljaju se ove subote naši “Blagdani u gradu” koji će se ove godine održati isključivo na otvorenom prostoru našega starog trga i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Zato vas molimo da budemo pažljivi i odgovorni, pazimo na sebe i na druge, nosimo maske bez obzira što ćemo biti na trgu, dezinficirajmo ruke i vodimo računa o razmaku među nama. Sigurni smo da nam to neće biti teško i da se ipak veselimo što ćemo imati priliku u ovo predblagdansko vrijeme provesti barem neke trenutke zajedno.


 
 

Related Posts

Tags

Share This