Uz izvrsnu školsku priredbu završila još jedna godina

lip 22, 2022 by

Uz izvrsnu školsku priredbu završila još jedna godina

Uz godišnjicu rođenja Antuna Mihanovića, svoj Dan škole, a ujedno i kraj još jedne zahtjevne, ali i uspješne školske godine proslavili su u ponedjeljak 20. lipnja klanječki učitelji i učenici. Zajedno s roditeljima, gostima, nekadašnjim učiteljima i djelatnicima škole te građanima Klanjca okupili su se u Velikoj dvorani  dvorani Grada Klanjca na svečanoj školskoj priredbi. Bila je to prilika da klanječkim osnovcima, ali i svim djelatnicima, kraj školske godine čestita i klanječki gradonačelnik, ali jednako tako da ravnateljica Melita Ulama okupljene posjetitelje upozna s mnogobrojnim izvrsnim rezultatima koje su naši učenici postigli u ovoj školskoj godini. 
Priredba je obilovala odličnim izvedbama velikog i malog školskog zbora, dramskih grupa, recitatora, nagrađenih malih pjesnika, plesača, svirača… Pljesak i glasno odobravanje publike u dvorani najbolji su znak koliko su nas naši kreativni i maštoviti učenici, uz svesrdnu potporu svojih vrijednih učitelja, još jednom razveselili. 
Čestitamo svim učenicima na postignutom uspjehu, osmašima i njihovim roditeljima želimo da se sa što manje stresnih trenutaka upišu u željene srednje škole, a svima jedno lijepo i bezbrižno ljeto puno zabave, zanimljivih aktivnosti i odličnog društva! 

 

 

Related Posts

Tags

Share This