Svečana priredba Osnovne škole Antuna Mihanovića

lip 11, 2017 by

Svečana priredba Osnovne škole Antuna Mihanovića

Učenici i učitelji Osnovne škole Antuna Mihanovića  proslavili su u petak, 9. lipnja 2017. godine Dan škole i to zajedno s mnogobrojnim roditeljima, sugrađanima, donatorima i prijateljima škole koji su se okupili u Velikoj dvorani grada Klanjca kako bi pogledali završnu školsku priredbu i uživali u dječjem stvaralaštvu. Bio je to ujedno i službeni završetak crowdfunding kampanje “Zdraviji obroci za naše đake” koju je škola provela u suradnji s Regionalnom energetskom agencijom sjeverozapadne Hrvatske i prigoda da se škola zahvali donatorima koji su omogućili kupnju konvekcijske pećnice za školsku kuhinju.
Program koji su izveli klanječki učenici bio je više nego odličan, kreativan i raznovrstan, a svojim toplim i glasnim pljeskom i uzvicima odobravanja publika je najbolje pokazala svoje oduševljenje. Predstavili su se izvrsni mali recitatori, autori stihova, glumci, plesači, folkloraši, veliki i mali pjevački zbor, mladi glazbenici i na koncu učiteljski pjevački zbor kao najbolji poticaj klanječkim malim kreativcima za budući rad. Sve čestitke učenicima, ali i učiteljima koji su uložili puno truda u ovu odlično osmišljenu priredbu.
Ravnateljica škole Melita Ulama zahvalila se u godini velikog jubileja, 175. godišnjice školstva u našem gradu, svima koji su svojim osobnim zalaganjem pomogli organizaciji obilježavanja ove vrijedne obljetnice, a na kraju priredbe i donatorima u kampanji “Zdraviji obroci za naše đake”. Sedamdesetak institucija, poduzeća, obrta i pojedinaca pomoglo je svojim donacijama ovu akciju škole i Regionalne energetske agencije. Sve što je postignuto ovim projektom pokazano je i u kratkom dokumentarnom filmu kojeg su snimili učenici i učitelji škole.
Gradonačelnik Zlatko Brlek čestitao je klanječkim osnovcima na još jednoj uspješnoj školskoj godini, pohvalio učitelje i djelatnike škole te zajedno s ravnateljicom uručio Martini Krizmanić, voditeljici projekta u REGEI sliku akademske slikarice Maje Vukine Bogović, kao znak zahvale za uspješnu suradnju i to ne samo u ovom, već i u mnogobrojnim drugim projektima. 
Donatori akcije okupili su se nakon priredbe na domjenku u školskoj blagovaonici gdje su im uručeni prigodni darovi u znak zahvale.

Related Posts

Tags

Share This