Sve je spremno za prvi dan u novom vrtiću!

sij 3, 2021 by

Sve je spremno za prvi dan u novom vrtiću!

Prvi radni dan nove godine bit će ujedno i prvi radni dan Dječjeg vrtića “Kesten” u novom prostoru!
Proteklih nekoliko dana zaposlenici vrtića pripremili su u novoizgrađenom vrtiću sve što je potrebno kako bi u ponedjeljak 4. siječnja već od šest sati ujutro mali polaznici mogli bezbrižno provesti prvi dan u novoj sredini, a koji će zasigurno biti pun uzbuđenja i veselja zbog otkrivanja novih stvari kojih, uistinu, ne nedostaje. Ne očekuje ih samo novi, mnogo veći, prostor kojeg treba dobro upoznati, pa i naviknuti se na njega, već i brojne nove igračke i oprema, koje će, vjerujemo, pomoći da se brzo zaboravi stari vrtić.
Preseljenje planirano za božićni tjedan, moralo se, na žalost, odgoditi jer su čak tri tete u isto vrijeme oboljele od Covida-19, s upalom pluća na bolovanju je završila i teta kuharica, a djeca iz starije grupe morala su u samoizolaciju. Uz veliko osobno odricanje preostale tete i zaposlenici uspjeli su organizirati rad i ne zatvoriti vrtić u zadnjim tjednima prošle godine, ne želeći još više otežati svakodnevni život roditelja u ovim, za sve nas, ionako dovoljno zahtjevnim danima.
U ponedjeljak će u novi vrtić sadašnji polaznici vrtića, a za veljaču je planiran upis nove djece. 
Bilo bi naravno vrlo lijepo otvoriti novi vrtić i prigodnom svečanošću, a sigurni smo da bi naše tete s našim najmlađim sugrađanima s velikom radošću za tu prigodu pripremile još jednu od sjajnih priredbica na kakve smo od njih naviknuti, ali ovoga trenutka ipak je najvažnije čuvati zdravlje. 

 

Related Posts

Tags

Share This