Sunce za naše najmlađe!!!

lis 4, 2017 by

Sunce za naše najmlađe!!!

Nedjeljni dio programa manifestacije “Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.” dobrim je dijelom pripao najmlađima.
Nakon tradicionalnog promenadnog nastupa Puhačkog orkestra “Lira” iz Kraljevca na Sutli koji su na ovoj klanječkoj manifestaciji nastupili po 16. put, a ove su im se godine pridružile uvijek odlične i atraktivne Desinićke mažoretkinje, nasmijali su  nas i svojom vedrinom i osmijesima oduševili mališani iz Dječjeg vrtića “Kesten”.
Krasnim programom na ovogodišnjim Jesenima predstavila se i Osnovna škola Antuna Mihanovića uz mali školski zbor, recitacije, male scenske igre i školski folklor. Svoje pohvaljene pjesmice s Dana kajkavske riječi u Zlataru i Recitala “Dragutin Domjanić” u Zelini pročitale su Hana Ricijaš i Klara Šarlog.
Na veselim Klanječkim jesenima pozornicu su u svojim lijepim kostimima ispunile i uvijek drage gošće, Mažoretkinje Dubrovčan koje su nam došle s tri dobne skupine, jedna bolja od druge. Glazbeno-plesni studio “Ritam” omogućio nam je da uživamo u izvedbama naših djevojčica s nedavnog međunarodnog dječjeg festivala u Brežicama, a nastupile su Ellen Bogović, Tijana Vlaisavljević i Paula Maček koja je na festivalu osvojila i treće mjesto ocjenjivačkog žirija.
Organizatorima je posebno drago da je nakon prošlogodišnje kiše, ova nedjelja bila tako krasna, sunčana i topla te da su posjetitelji mogli uživati u ovom dječjem programu koji nam je uvijek srcu najdraži.

Related Posts

Tags

Share This