Stručno predavanje na temu “sretan roditelj – sretno dijete”

lis 7, 2019 by

Stručno predavanje na temu “sretan roditelj – sretno dijete”

Krapinsko-zagorska Županija upućuje Vam POZIV za sudjelovanje na stručnom predavanju na temu “sretan roditelj—sretno dijete“

koje će se održati dana 10. listopada (četvrtak) 2019. godine u 17,00 sati u Velikoj dvorani Grada Klanjca, u Klanjcu, Trg mira 11.

Krapinsko-zagorska Županija i Koordinacijski odbor projekta ,,Krapinsko-zagorska Županija-prijatelj djece“ organiziraju stručno predavanje povodom obilježavanja Dječjeg tjedna (7.-13. listopada), tradicionalne godišnje akcije i aktivnosti posvećene djeci.

Naime, u dosadašnjoj praksi prepoznata je potreba za edukacijom roditelja, ali i stručnih suradnika u odgojno-obrazovnim ustanovama, kao i ustanovama socijalne skrbi na teme kako prepoznati, suočiti se i učinkovitije pristupiti rješavanju izazova i problema vezanih uz roditeljstvo.

Stručno interaktivno predavanje održati će stručnjak Bruno Šimleša, diplomirani sociolog, poznati hrvatski pisac, kolumnist, predavač, televizijski voditelj i otac desetogodišnje djevojčice. Objavio je devet knjiga iz podrućja duhovnosti i samopomoći, te jednu zbirku poezije. Njegove hit knjige, poput “Škole Života” i “Ljubavologije”, tiskane su u vise izdanja i spadaju medu najprodavanije knjige na hrvatskom tržištu. Ovom prilikom odgovorit će na ključno pitanje: Sto roditelj može činiti za sebe da bude sretan i zadovoljan, ispunjen i zahvalan za svoj Život te tako svojim primjerom utjecati da i dijete bude sretno i zahvalno. Jer, dragi roditelji možete učiniti više no što mislite, imate moć odgojiti svoju djecu da postani divni ljudi.

Predavanje je u prvom redu namijenjeno roditeljima, stručnim suradnicima u odgojnim i obrazovnim ustanovama (dječjim vrtićima, osnovnim i srednjim školama), ustanovama socijalne skrbi, zdravstvenim ustanovama, udrugama koje se bave djecom, kao i ostaloj zainteresiranoj javnosti.

Predviđeno vrijeme trajanja stručnog predavanja je 2 sata.

Vjerujem da ćete prepoznati važnost ove teme i odazvati našem pozivu

Related Posts

Tags

Share This