Stihovi, glazba i umjetnici koji su nas dirnuli u dušu

ožu 8, 2024 by

Stihovi, glazba i umjetnici koji su nas dirnuli u dušu
Čista emocija…ne znamo kako bismo drugačije opisali poetsko-koncertnu večer koju su uoči Dana žena svojim sugrađankama (i sugrađanima) darovali Grad Klanjec i Kulturni centar. Stihovi Jesenjina, Matoša, Cesarića, nenadmašnog Arsena… koji se zauvijek pamte i to u uvijek nadahnutoj interpretaciji Nikole Kristića koja vam putuje ravno u srce i najljepše glazbene balade s naših prostora u izvedbi fenomenalnih Zorana Mišolongina i Mladena Kosoveca koje su dupkom punu klanječku dvoranu dirnule u dušu i ostavile bez riječi! Uz mladenačku energiju Dine Miklaužića bila je to VEČER KOJA SE PAMTI!
Hvala vrhunskim umjetnicima iz grupe zgodnog imena Trio DUO i njihovom i našem glazbenom gostu Dini Miklaužiću na ovom po svemu posebnom Danu žena u našem gradu!
Gradonačelnik Zlatko Brlek i naš vijećnik Ilija Kranjčec na ulazu u dvoranu sigurno su iznenadili i razdragali svaku gošću ovog koncerta poklonivši im po jednu crvenu ružu, a jednako tako i čestitkom koju im je uz gradonačelnika uputio i župan Željko Kolar pokazavši tako koliko cijene sugrađanke, ali i razumiju zašto je još uvijek itekako važno obilježavanje Međunarodnog dana žena.

 

Related Posts

Tags

Share This