Sretno školarci!

ruj 6, 2022 by

Sretno školarci!
Sretno školarci!
 
Širom otvorenih očiju, s malo treme i ponešto straha, ali još više radoznalosti, u školu su krenuli i naši prvašići. U prvi razred u matičnoj školi u Klanjcu upisan je 21 učenik, dok razred u PŠ Lučelnica ima tek 4 učenika i to dječaka. Dočekani su pjesmom i recitacijama, veselim zajedničkim plesom iznenađenja koji su im u Klanjcu pripremile petašice i ohrabrenjem već iskusnih školskih kolega, ravnateljice Melite Ulama i gradonačelnika Zlatka Brleka koji tradicionalno dočekuje učenike prvog dana svake nove školske godine kako bi ima zaželio uspjeh u usvajanju novih znanja, ali i igrom i prijateljstvima ispunjene dane njihovog boravka u školi.
Uzbuđenim roditeljima i prvašićima svakako je pomogao izuzetno srdačan i topao doček učiteljica, Dubravke Jelušić i Aleksandre Koleš, koje su se potrudile kako bi ih dočekao veselo i  šareno uređen razred, ali i darovi na klupama. Platnene vrećice za papuče prvašićima ove je godine poklonila Krapinsko-zagorska županija, a i Grad Klanjec ih je razveselio prigodnom vrećicom sa školskim priborom.  
Želimo prvašićima da uživaju u svojoj školskoj avanturi, uspješnu, sretnu i zabavnu školsku godinu svim našim učenicima i učiteljima, a roditeljima što manje briga!


Related Posts

Tags

Share This