Smijte se, smijeh je izvor zdravlja!

ožu 22, 2024 by

Smijte se, smijeh je izvor zdravlja!

Udruga “Korak po korak do zdravlja” u svojoj novoj suradnji sa zagrebačkom Udrugom za poboljšanje kvalitete života VIBIDA priredila je u četvrtak 21. ožujka 2024. svojim članovima i sugrađanima još jednu večer prepunu smijeha, dobre zabave i opuštene atmosfere.
 Zahvaljujući radionici certificiranje trenerice smijeha Danijele Biondić-Vidaković svi koji su odvojili tek jedan sat svoga vremena mogli su se uvjeriti kako smijeh, uistinu, može biti i relaksacija, ali i fizička rekreacija te da se nakon samo dvadesetak minuta smijanja osjećate odlično.

Nakon kraćeg uvodnog izlaganja predsjednice Jasne Gmajnički, dr.med.o ulozi smijeha u prevenciji našeg zdravlja, trenerica Danijela pokazala je  sudionicima ove radionice  nekoliko jednostavnih i laganih vježbi smijeha koje imaju terapijsko djelovanje na cijelo tijelo. Vježbajući redovito, vježbe smijeha postaju snažan alat za rješavanje stresa na fizičkom, mentalnom i emocionalnom planu.

Radionica je održana u sklopu cjelogodišnjeg projekta “Stručnjaci za roditelje: podrška roditeljima i osnaživanje obitelji” kojeg financijski podupiru Krapinsko-zagorska županija i Grad Klanjec,

Jednako tako smo sigurni da ćete se i vi od srca nasmijati kad vidite našu galeriju fotografija s ove radionice pa i na taj način članovi Udruge “Korak po korak do zdravlja” žele djelovati ljekovito na vaše zdravlje!

 

Related Posts

Tags

Share This