Školska biciklijada

lip 1, 2021 by

Školska biciklijada

Nakon pješačke ture učenika, roditelja, učitelja i zaposlenika škole prošlog ponedjeljka i brojnih osvojenih kilometara, dvadesetak održanih sati u Zelenjaku i na Cesargradu u ožujku, travnju i svibnju, OŠ Antuna Mihanovića nastavlja s aktivnostima na otvorenom.

Pedesetak je biciklista  u petak 28. svibnja s lakoćom svladalo biciklističku rutu Lučelnica – Klanjec – Mihanović Dol – Kumrovec i natrag. Pohvaljujemo sve učenike na uspješno odrađenom sportskom izazovu! Čestitamo svima jer su uspješno svladali rutu od čak 22 kilometra, a posebno naše prvašiće koji su hrabro parirali starijim učenicima. Škola zahvaljuje i PP Klanjec na pratnji  i registraciji učeničkih bicikala na Atletskom stadionu u Kumrovcu te roditeljima učenika i učiteljima koji su se odazvali pozivu i pomogli u sigurnijoj provedbi ovog važnog događaja.

S obzirom na ovu neobičnu i za sve nas tešku godinu, klanječka je škola već na početku školske godine u svom školskom razvojnom planu isplanirala kako će posebnu pažnju posvetiti tjelesnom i mentalnom zdravlju, a u  Erasmus+ projektu što više poticati tjelesnu aktivnost i razvoj motoričkih sposobnosti. 

Related Posts

Tags

Share This