Rezervirajte vikend za još jedno izdanje turnira Novi Dvori

lip 28, 2022 by

Rezervirajte vikend za još jedno izdanje turnira Novi Dvori

U organizaciji ŠD Novi Dvori Klanječki u Novim Dvorima u petak i subotu (1. i 2. srpnja 2022.) održat će se 44. izdanje najpoznatijeg i najposjećenijeg  malonogometnog turnira u našem kraju.
Kotizacija za turnir iznosi 500 kuna, a prijave se primaju do petka 1. srpnja kada će se u 20 sati izvući parovi, a odmah nakon toga kreće turnir.
Domaćin je osigurao vrijedne nagrade za najbolje momčadi i najbolje pojedince. Tako će pobjednik turnira uz 6.000 kuna dobiti i pehar i prijelazni pehar, drugoplasirana momčad bit će bogatija za 3.000 kuna i pehar, a trećeplasirana za 1.000 kuna i pehar. Posebno će biti nagrađeni najbolji igrač, strijelac i vratar turnira. Važno je napomenuti da je sustav igre na turniru 4+1, a sudit će iznimno kvalitetni zagrebački suci koji imaju iskustvo suđenja na “Kutiji šibica”. 

Nakon turnira posjetitelje očekuje i nadaleko poznata vrtna zabava koja će uz uvijek dobre vibracije sigurno potrajati do ranih jutarnjih sati. Ove godine pjevat će se i plesati uz Fresh Band.

Dodatne informacije o turniru možete dobiti na broj mobitela: 098/277-817.

 

Related Posts

Tags

Share This