Raspjevana i rasplesana nedjelja na Zahvali jeseni 2018.

lis 10, 2018 by

Raspjevana i rasplesana nedjelja na Zahvali jeseni 2018.

Nedjeljni dio programa manifestacije “Zahvala jeseni u Klanjcu 2017.” dobrim je dijelom pripao najmlađima, a u jutarnjim satima bilo je vrlo svečano u klanječkoj  župnoj crkvi u kojoj su jutarnjoj misi u 8:00 sati prisustvovali u svojim svečanim odorama i sa zastavama dobrovoljni vatrogasci iz Wilamowica, Rajeckih Teplica i Dolny Benešova, partneri Grada Klanjca u programu Europa za građane iz Poljske, Slovačke i Češke. Naši su ih franjevci srdačno pozdravili i primili kasnije u samostanskom klubu na jutarnjoj kavi, a u župnoj su se crkvi naši sugrađani na velikoj misi u 11 sati zahvalili na svemu čime je rodila ova godina.  
Na trgu pak, nakon tradicionalnog promenadnog nastupa Puhačkog orkestra “Lira” iz Kraljevca na Sutli koji je na ovoj klanječkoj manifestaciji nastupio po 17. put, predstavile su nam se uvijek atraktivne i drage nam gošće – Desinićke mažoretkinje, 

U programu “Klanječka jesen i najmlađi” nasmijali su nas i svojom vedrinom i osmijesima oduševili mališani iz Dječjeg vrtića “Kesten”. Krasnim programom na ovogodišnjim Jesenima predstavila se i Osnovna škola Antuna Mihanovića uz mali i veliki školski zbor, recitacije, male scenske igre, a dio njihovog nastupa bio je i u znaku Europe za građane.
Na veselim Klanječkim jesenima pozornicu su u svojim lijepim kostimima ispunile i uvijek drage gošće, Mažoretkinje Dubrovčan koje su nam došle s tri koreografije, jedna bolja od druge. Glazbeno-plesni studio “Ritam” omogućio nam je da uživamo u izvedbi Tijane Vlaisavljević s nedavnog međunarodnog dječjeg festivala u Brežicama, ali i u plesu svojih malih polaznica.

U nastavku lijepog, sunčanog poslijepodneva na Zahvali jeseni posjetitelji su istinski uživali u glazbenom nastupu Elle i Ive Ranogajec Inkret. Dva prekrasna glasa i dvije jednako prekrasne osobe učinile su ovo nedjeljno poslijepodne u Klanjcu stvarno posebnim.

 

Related Posts

Tags

Share This