Prvi dan škole

ruj 2, 2013 by

Prvi dan škole

Klanječki osnovci okupili su se jutros u holu matične škole, a bučno i živo bilo je i u predvorju područne škole u Lučelnici. Živnule su danas i klanječke ulice, a to je znak da je započela još jedna školska godina.

Tradicionalno se  prvi dan u OŠ Antuna Mihanovića najprije odslušala hrvatska himna, što je sigurno bio posebno svečani trenutak za sve prvašiće i njihove roditelje, a nakon toga učenicima se obratila ravnateljica Sekica Filko.

Uspješan rad, uz puno veselih trenutaka, došao im je zaželjeti i gradonačelnik Zlatko Brlek. Zaželio je učenicima, a osobito onima koji kreću u prvi razred, puno uspjeha, novih znanja, dobrih ocjena, ali i smijeha i novih prijateljstava kako bi se još jednom potvrdila stara uzrečica ” od kolijevke pa do groba najljepše je đačko doba”.

Ravnateljica Sekica Filko sigurna je kako će učenici klanječke škole zajedno sa svojim nastavnicima i ove godine ostvariti sjajne rezultate, a pročitala je i poruku koju je uz prvi dan nove školske godine učenicima, roditeljima i nastavnicima uputio župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Učenike prvih razreda, njih 19, te tri učenice prvog razreda u PŠ Lučelnici gradonačelnik je razveselio i prigodnim poklonom u kojem se našao školski pribor. Mala gradska gesta iskrene dobrodošlice u školske klupe.

 

Related Posts

Tags

Share This