PRVU SUBOTNJU KAVU U EU KIŠA POTJERALA U KNJIŽNICU

srp 7, 2013 by

PRVU SUBOTNJU KAVU U EU KIŠA POTJERALA U KNJIŽNICU

Grad Klanjec zajedno s Gradskom knjižnicom “Antun Mihanović”, Društvom “Naša djeca” i Kulturnim centrom Klanjec pozvao je prošlog vikenda građane Klanjca i posjetitelje na PRVU SUBOTNJU KAVICU U EUROPSKOJ UNIJI 

Na žalost, kiša je pokvarila planove organizatora pa je program EUROPSKO JUTRO U EUROPSKOM KLANJCU / Dobri hrvatski običaji za bolju Europu /koji se  trebao održati na Trgu Antuna Mihanovića uz glazbeni nastup Tihomira Kožine i dvorske plesove KUD-a “Antun Mihanović” djelomično preseljen u prostor Gradske knjižnice i čitaonice.
Organizatore su ipak vrlo ugodno iznenadili građani Klanjca koji su u velikom broju, unatoč kiši, došli na ovo subotnje jutarnje druženje uz kavu, čaj i čajne kolačiće kako bi u zajedničkom druženju opušteno i ležerno obilježili ulazak Hrvatske u punopravno članstvo Europske unije.
Najmlađi su uz ravnateljicu Gradske knjižnice Maju Vukina Bogović u kreativnoj likovnoj radionici napravili zastavice svih 28 članica EU, naučivši uz bojice i neke osobitosti i zanimljivosti vezane uz svaku pojedinu zemlju članicu, a na kraju su se uz građane, župana Željka Kolara i gradonačelnika Zlatka Brleka i fotografirali uz svoj rad. Odrasli su pak uz ugodni subotnji razgovor popili kavu i čaj te se u prostoru klanječke knjižnice zadržali do podneva.
Na kraju, bilo je to jedno vrlo lijepo prijepodne za Klanjec i Klanjčane koje je, između ostalog, pokazalo i da bi nam ovakvih druženja trebalo i više i češće.

 

 

Related Posts

Tags

Share This