Prosinački prijem za roditelje novorođenih Klanjčana

pro 23, 2015 by

Prosinački prijem za roditelje novorođenih Klanjčana

U utorak, 22. prosinca 2015. gradonačelnik grada Klanjca Zlatko Brlek održao je na dječjem odjelu Gradske knjižnice Antuna Mihanovića prijem za roditelje novorođenih Klanjčana u drugoj polovici ove godine. Uz gradonačelnika i njegovu tajnicu Jelkicu Žigman, mališane je dočekala i v.d. ravnateljice knjižnice Mirjana Čelec, a pridružila im se i Sandra Duraković, predstavnica Društva „Naša djeca“ Klanjec.

U drugoj polovici godine u Klanjcu je rođeno 13-ero djece: Martin Broz, Mia Gajšak, Leona Gašpar, Jan Havrle, Ivona Kantura, Filip Knezić, Ivona Petek, Lota Petrišić, Noa Ricijaš, Josip Vurić, Lara Zebolc, Jakov Zlatolas i Ivan Skrbinac.
S obzirom na dobre vijesti iz rodilišta koje su stigle ovih dana, brojka novorođenih u Gradu Klanjcu u 2015. godini mogla bi do konca godine doći do 25. No, bez obzira na to, demografski pad neće nas zaobići ni u ovoj godini.

Uz čestitke, roditelji su primili i financijsku potporu grada u iznosu od 1000,00 (za prvo dijete) i 2000,00 kn (za drugo ili slijedeće dijete), te prigodne poklone Gradske knjižnice i Društva „Naša djeca“.

Related Posts

Tags

Share This