Projekt Virtualna priča o himni finalist natječaja Moj Zaba Start

lis 15, 2019 by

Projekt Virtualna priča o himni finalist natječaja Moj Zaba Start

Projekt Virtualna priča o himni Kulturnog centra Klanjec ušao je među 10 finalista na natječaju MOJ ZABA START PROGRAM u kategoriji Kultura i znanost. 

Ovaj natječaj Zagrebačke banke financijski podupire najbolje projektne prijedloge koji uključuju nezavisnu kulturnu scenu, primjenu novih medija i tehnologija u kulturi i umjetnosti, a uz kulturnu scenu, ovaj natječaj podupire i obrazovanje te nagrađuje znanstvene i istraživačke projekte.

Na natječaj Kultura i znanost ove je godine prijavljeno 106 projekata iz područja kazališnih, dramskih i glazbenih umjetnosti, znanstveno-istraživačkih projekata i inovacija te drugih područja povezanih s kulturom i znanošću.

Nagrada za prvo mjesto iznosi 120 000 kn, za drugo 100 000 kn te 80 000 kn za treće mjesto prema odluci Stručne komisije. Nagrada u iznosu 30 000 kn dodjeljuje se prema odabiru javnosti putem javnog glasovanja na www.mojzabastart.hr koje je trajalo do 16. listopada.
Kulturni centar Klanjec od objave finalista prošao je i jednodnevnu edukaciju te prezentaciju svog projekta pred Stručnom komisijom, a objava nagrađenih bit će 29. listopada u Smaragdnoj dvorani hotela Esplanade.

Više o prijavljenom projektu možete naći na http://www.mojzabastart.hr/home/projekt-virtualna-prica-o-himni

Related Posts

Tags

Share This